2009. május 26. (kedd)
Gerbeaud Ház, Átrium terem

II. Microhitel Symposium

A globális válság és az árfolyamváltozások nemcsak a pénzpiacokra van hatással, a forráshiánnyal küszködő mikro- és kisvállalkozásokat is komoly kihívás elé állítja. A tapasztalatok szerint a válság hatására már most jelentősen megnőtt a mikrohitel iránt érdeklődő, azt igénylő kisvállalkozások száma, amelyek előremenekülnek, azaz igyekeznek tevékenységüket úgy bővíteni, hogy több lábon állva, biztonságosan, sőt akár növekedést felmutatva vészeljék át a krízis időszakát. A szükséges fejlesztésekhez, bővítésekhez komoly lehetőséget jelent a mikrohitel.

A Microhitel Symposium, a mikro- és kisvállalatok konferenciája 2009. május 26.án választ kínál a vállalkozások finanszírozási problémáira. A rendezvényen gazdasági elemzők bemutatják a válság várható következményeit és a vállalkozások számára kiutat kínáló mikrohitel megoldásokat. A résztvevők megismerkedhetnek a különböző bankok által kínált mikrohitel konstrukciókkal, az igénylés feltételeivel, várható előnyeivel.

Üdvözlettel - Molnár Rita (konferenciaigazgató, Agria Produkció Kft)

Célközönség:

Konferenciánk hasznos ismeretekkel szolgálhat a mikro és kisvállalatok vezetőinek, a mikro- és kkv szektor hitelezését végző pénzintézetek munkatársainak, valamint az értékesítésben részt vevő szereplőknek.

Konferenciáink nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújtanak lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremtenek magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

A konferencia előadói között:

Raskó György
agrárközgazdász
Varju László
államtitkár
Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium

Lásd még

I. Microhitel Symposium